Κλειστό κύκλωμα καταγραφής CCTV

Υπηρεσίες /Κλειστό Κύκλωμα Καταγραφής

Κλειστό κύκλωμα καταγραφής CCTV

Ένας δεύτερος εξίσου σημαντικός τρόπος ασφάλειας και ελέγχου ενός χώρου, είναι τα κλειστά κυκλώματα (CCTV). Η ανάγκη παρακολούθησης-επίβλεψης ενός χώρου (επαγγελματικού ή οικίας)  μέσω κλειστών κυκλωμάτων (CCTV) είναι πλέον στις μέρες μας επιτακτική υπόθεση. Πλέον μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ιδιαιτερότητα χώρου. Τα συστήματα αυτά έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και είναι σε θέση να μας βοηθήσουν στο να έχουμε μια καθαρή εικόνα τη μέρα και τη νύχτα. (συστήματα HD υψηλής ανάλυσης, τεχνολογίας IP, auto tracking, face control, αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, κ.ά.)  

Τα κλειστά κυκλώματα (συστήματα παρακολούθησης) αποτελούνται από το καταγραφικό ή κάποιου είδους server , τον σκληρό δίσκο και τις κάμερες. Η επιλογή όλων των υλικών έχει να κάνει με το είδος χώρου, την τοποθεσία των καμερών (ο χώρος που θα πρέπει να καλυφθεί) και το πώς θέλουμε να αξιοποιήσουμε το σύστημα (για ποιο λόγω το τοποθετούμε). Η επιλογή των καμερών γίνεται πάντα με κριτήρια τα οποία ελέγχονται κατά την μελέτη μας (ο φωτισμός, η απόσταση, οι νεκρές ζώνες κ.ά.).

Εκτός απο την παρακολούθηση και καταγραφή τοπικά στο χώρο, υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε τον επιτηρούμενο χώρο μέσω internet από ένα smartphone, έναν υπολογιστή ή ένα tablet από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, σε πραγματικό χρόνο ή βλέποντας ένα αρχείο καταγεγραμμένο στο δίσκο του καταγραφικού.

Δείτε το υλικό που έχουμε στη σελίδα μας για να κατανοήσετε τις διαφορές από τις τεχνολογίες που κυκλοφορούν στην αγορά.

                                                               


Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζι μας για περισσότερες πληροφορίες

Για την αποστολή, γράψτε το άθροισμα των δύο αριθμών  1 + 2